CRÓNICA DEL TALLER “EQUIPEM CASA NOSTRA”

Els dies 28 i 29 de gener els alumnes de 4t A, B i C vam anar a l’Espai Endesa, Museu Vilanova de l’electricitat. Vam anar caminant fins Arc de Triomf ja que l’Institut participa del Projecte Escola Saludable. Ens van acompanyar el professor de Tecnologia i els nostres tutors.

La monitora Justin, ens va rebre i organitzar en 4 grups, assignant-li un peto de color  (groc, verd, blau i vermell) a cada grup per facilitar l’organització de les activitats. Posteriorment cada equip començava les activitats pel color que tenia assignat seguint una seqüència diferent per evitar acumular-nos davant dels panels informatius de cada repte.

Els reptes eren: una activitat sobre els sensors que s’utilitzen als habitatges domòtics;  una altra on havien de dissenyar l’etiqueta de més eficiència energètica possible per una rentadora; també havien d’escollir les sistemes d’il·luminació per una estança domèstica seguint unes instruccions de lluminositat i potència elèctrica, i la  darrera tractava de comprovar els efectes del corrent elèctric i la seva aplicació en els sistemes de seguretat i control de la instal·lació elèctrica.

En acabar vam fer la correcció i en funció dels encerts guanyavem uns diners “virtuals” que en l’activitat final utilitzavem per comprar els electrodomèstics que ens farien falta per un habitatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>