ANEM A SANTA LLÚCIA AMB L’AULA D’ACOLLIDA

El passat dia 13 de desembre, el grup de l’Aula d’Acollida  vam anar a la fira de santa Llúcia.

Vam sortir de l’institut, vam caminar per la Rambla de Barcelona on varem veure botigues de flors, arbres, estàtues humanes, etc. Vàrem creuar cap al carrer Ferran i vam arribar a la Plaça Reial on vam veure la porxada. Més endavant vam arribar a la Plaça Sant Jaume on vam veure l’ajuntament i el Palau de la Generalitat. Allà vàrem veure un pessebre molt creatiu. Després vam caminar fins a la fira de santa Llúcia.

Quan vam arribar a la fira vam fer tres grups i cada grup es va separar per la fira.

A la fira hi havia diverses seccions, com la secció de figures de pessebre, caganers, arbres de nadal amb decoracions de nadal i accessoris fets a mà.

Després vam veure un tió,on els nois i noies el piquen i els donen caramels. Nosaltres també vam fer cagar el tió i la Marta ens va fer un video.

Vam esmorzar a la Plaça de la Catedral.

Més tard vam entrar al museu Frederic Marès on hi havia el pessebre i el vam mirar. També vam fer fotos. Al museu hi ha una font molt antiga. Després vam sortir del museu i vam fer cua per poder entrar a la Catedral, on hi havia un altre pessebre amb unes oques vives. També hi havia algunes verges.

Vam sortir de la catedral i  vàrem tornar a l’institut.

 

Fet per: Valentina Vera i Hamna Hashmi

Curs: 2n de ESO A i B Aula d’acollida

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>