Treball de síntesi de 3r d’ESO

Què mengem, què cuinem?

Dintre de les activitats realitzades durant el crèdit de síntesi de 3r d’ESO, dedicat a la gastronomia arreu del món,  es va realitzar una visita a la Fundació Alícia (alimentació + ciència) a Sant Fruitós de Bages on els alumnes van descobrir els gels a la cuina (fent gelatines i esferificacions) i també van conèixer les diferents piràmides nutricionals en funció dels continents.

A la tarda també es va visitar la fàbrica de DANONE on es van poden assabentar del procés de fabricació i van poder degustar diferents productes fabricats a la planta de Parets del Vallès.

Podeu veure més fotografies de la sortida en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>