Projecte de recerca de 4t d’ESO

El PdR d’enguany és Un passeig pel Modernisme: art, natura, societat, economia…

portada p

Els dies 8 i 9 de juny  els alumnes de 4t vam anar a visitar primer  la Colònia Güell, i a la tarda la Pedrera i l’endemà el celler-cooperatiu de Pinell de Brai.

Ens comentaren les particularitats d’una colònia a finals del s. XIX. Cal destacar la cripta, que malgrat  que no està acabada presenta tots els elements característics de l’estil d’Antoni Gaudí. Després vam entrar a la Pedrera, o casa Milà. Allí vam recórrer les estances d’un dels habitatges  de l’edifici, també les golfes, després pujàrem al terrat, anomenat ”el jardí dels guerrers”. Vam poder comprovar com era d’important la natura per aquest arquitecte, perquè  va ser la seva font d’inspiració.

20170609_125951p

 L’endemà,  divendres, vam anar al celler-cooperatiu de Pinell de Brai. Allí  ens explicaren  les característiques  del celler, l’època en què es va construir,  a més  ens parlaren de l’elaboració del vi i de l’oli, i també  vam experimentar amb diversos aromes.  Per finalitzar vam fer un tram de la via verda, des d’Horta de Sant Joan fins a Bot.

Podeu veure més imatges en aquests enllaços: Casa Batlló i Pinell de Brai i la via verda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>