Premis “Enfila el teu futur”. I ja van deu edicions

PREMIS “ENFILA EL TEU FUTUR”

DESENA GENERACIÓ D’EMPRENEDORS

IMG_20170607_193643p

 Aquest curs hem arribat als deu anys dels premis “Enfila el teu futur”. Deu anys en què alumnes de 1r de Batxillerat i CF de l’institut han plasmat idees amb gran capacitat empresarial i que han sabut unir fermament l’economia amb la creativitat.

Aquests premis són una iniciativa conjunta de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’ajuntament, IDETSA (organisme municipal que vetlla per al desenvolupament econòmic, la formació i el treball) i l’INS Berenguer d’Entença.

El passat dia 7 de juny es van donar els premis després dels parlaments de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; del regidor d’Ocupació i Emprenedoria, Miguel Àngel Garcés, i de l’emprenedor local Tonet Sánchez, en què encoratjaven els joves assistents per tenir objectius clars i apostar i enfortir l’economia local..

Aquest any el 1r premi va anar a parar a mans de la Marina Morales, amb el projecte M&M Trips Study Tours. El 2n es va repartir entre La Gemma Berenguer i la Sara Garcia i el seu projecte Sobre rodes i l’Aroa Chacón i la Maria Mayordomo, que van idear Sala Live. A més, va haver un accèssit per al Yeray Gómez i el seu projecte D&Y Reactiveted.

Enhorabona a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>