Joves i dones científiques

Dues alumnes de 1r de batxillerat científic del nostre centre, Andrea Ribot Hierro i Mar Carcasé Anguera, han estat seleccionades per a participar en dos programes científics, l’objectiu dels quals és apropar l’alumnat participant a l’àmbit universitari i a la recerca científica.

Mar Carcasé ha estat seleccionada en el programa Joves i Ciència que ofereix la Fundació Catalunya La Pedrera.  Del 23 de juny al 5 de juliol, Mar participarà en el projecte: “Biologia molecular: des de l’enginyeria fins a les nanomàquines”, on tindrà l’oportunitat de realitzar experiments de biologia molecular, biotecnologia, bioquímica i biomedicina, juntament amb el tractament bioinformàtic de seqüències d’ADN i proteïnes. 

Andrea Ribot, en canvi, participarà en una Estada d’Estiu Argó, del 28 de juny al 15 de juliol, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en concret al Departament de Genètica i Microbiologia. El projecte en què treballarà és laFagoteràpia com a alternativa al tractament amb antimicrobians”, on aprofundirà sobre l’estudi dels virus i el seu ús i aplicació en el tractament d’infeccions bacterianes.

Des d’aquí volem felicitar i donar l’enhorabona a aquestes dues alumnes ja que han vist recompensat el seu esforç  i la seva dedicació durant els anys d’estudi al nostre institut, sobretot aquest últim curs, que ha estat tan dur acadèmicament i psicològica. 

És un premi ben merescut i segur que sabran treure profit d’aquesta experiència única i excepcional. 

Enhorabona!