Instruccions de votació per a la final del III Campionat Energia amb consciència

Segueix en directe la final
El 29 de juny a partir de les 11:30 del matí podreu seguir en directe la gran final de l’III Campionat Energia amb consciència a través de www.fundacionrepsol.com.

Instruccions de votació
D’11:30 a 12:30h. s’activarà la votació pública a través de la pàgina www.fundacionrepsol.com on podreu votar al centre que millor hagi presentat el seu projecte.
El procediment de votació és molt senzill: simplement haureu de connectar-vos amb el vostre perfil de Facebook, admetre els permisos sol·licitats per l’aplicació i ja podreu seleccionar i votar al vostre equip favorit (L’Institut Berenguer d’Entença). Els 2 guanyadors de la gran final seran triats a través de la votació online (30% de la puntuació final) i del Jurat (70%).
Recordeu que solament es podrà votar una vegada!

Us afegim l’enllaç del vídeo de la intervenció del nostre equip en Ràdio L’Hospitalet de L’Infant per presentar el sistema de votació.

https://www.facebook.com/RadioHospitaletInfant/videos/1717758198239930/

PARTICIPEU!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>