Programa de reutilització de llibres. Instruccions

cuidam-colorUs fem arribar la informació següent que és del vostre interès en cas que el vostre fill/a participi en el programa de reutilització de llibres de l’Ajuntament de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant.

Des de l’Ajuntament ens demanen que us indiquem que per poder continuar participant en el programa i rebent els ajuts per a la compra de llibres per al curs vinent és indispensable haver retornat els llibres utilitzats durant el curs 16-17 i també que cal que es retornin en bon estat.

La recollida dels llibres utilitzats el curs 16-17 es farà a l’institut els dies 27 i 28 de juny entre les 9h i les 12h per a l’alumnat que no els necessiti durant l’estiu i el dia 5 de setembre entre 12h i 13h, en cas contrari.

Els llibres s’hauran de lliurar al personal de l’Ajuntament que estarà situat a la Sala de Reunions del centre, a la planta baixa. Us demanem que respecteu aquestes dates i horaris, els llibres no es poden lliurar a la consergeria del centre.

Els vostres fills i filles les rebran les llistes de llibres per al curs vinent el dia 27 juntament amb el butlletí de notes. També les podreu consultar en aquesta web.