PREMI A “TESSEL·LANT EL CERCLE” D’ENRIC CHUST (FOTOMÀTIQUES)

Enric Chust

El passat dimarts 25 de maig, vaig poder participar en la gala de premis del 22è Concurs de fotografia matemàtica, anomenat Fotomàtiques. El concurs es realitza en l’àmbit de Catalunya, València i les Illes Balears, on participants de cicle mitjà fins postobligatori i docents concursen en les seves respectives categories enviant una fotografia relacionada amb les matemàtiques. Aquestes fotografies han de tenir un títol matemàtic i entre totes les que es presenten el jurat fa una tria de les millors per a premiar-les i presentar-les en la seva gala anual.

Aquest any la gala va ser un híbrid entre presencial i telemàtic, en el meu cas no vaig poder anar a l’auditori de Barcelona on es feia, així que vaig participar de forma online, on vaig parlar de la meva fotografia i poder veure la gala gaudint de l’originalitat de les altres fotografies.

Finalment, vaig ser premiat en la categoria de postobligatori amb la meva fotografia anomenada ‘Tessel·lant el cercle’. Com a premi vaig obtindré una gran caixa d’obsequis matemàtics, un diploma i la possibilitat d’estar en el calendari de fotografia matemàtica de l’any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>