HOMENATGE ENTRANYABLE A TRES GRANS PROFESSIONALS: CINTA COSTA, ROSA REVERTÉ I CARLES ROSET

Paco Brunet

CINTA COSTA

El proppassat mes d’octubre es jubilava la companya Cinta Costa, tancant així un capítol de la seva vida com a docent. Cinta Costa és una persona estimada a l’institut i amb la qual sempre s’ha pogut parlar de manera oberta i sense embuts.

En els anys que he estat director ha estat una peça clau per gestionar l’FP i és una cosa per la qual li estic molt agraït.

Cinta Costa, llicenciada en Dret per la universitat de Saragossa el 1982, va començar com a professora d’educació secundària en l’especialitat de Tecnologia Administrativa a l’INS Sòl-de-riu d’Alcanar des del 1985 i fins al 1987.

El 1987 va passar a formar part de l’institut de Formació Professional Els Alfacs i, finalment, va aterrar a l’institut Els Alfacs el setembre de 1991 com a funcionària en pràctiques per fer la matèria de tècnica administrativa i comercial. Així doncs, són 33 anys que compleix al nostre centre en l’especialitat de Tecnologia Administrativa i Formació i Orientació Laboral.

D’altra banda, a l’INS Els Alfacs ha ocupat el càrrecs de cap de departament de Tecnologia Administrativa (del 1988 al 1993), coordinadora pedagògica (del 1994 al 2000) i coordinadora de Formació Professional (del 2000 al 2020).

Cinta ha estat de gran ajuda en la tasca directiva i com representant de la comunitat educativa de l’institut Els Alfacs i és per això que li donem les gràcies per la tasca realitzada tots aquests anys.

L’institut Els Alfacs serà sempre un lloc de bona acollida per a ella, sens dubte.

 ROSA REVERTÉ

Rosa Reverté  ha estat al costat meu dels del curs 2006-2007 fent horaris en la clandestinitat. Ha estat un puntal de suport en els bons moments i no tan bons, que els han hagut.  Ha estat present en totes les decisions que he pres tots aquests anys aportant una altra perspectiva de les coses. En definitiva, ha estat la mà dreta que qualsevol director d’un centre educatiu voldria tenir al seu costat.

Rosa ha estat, des de sempre, una magnífica professional però, com a cap d’estudis, ho ha brodat. Ha demostrat molta mà esquerra, intel·ligència i una capacitat de treball immensa per entomar la feina de cap d’estudis.

Rosa Reverté, després de 24 anys, també ens deixa, molt a pesar nostre.

A banda de cap d’estudis, ha fet les funcions de cap de departament, amb la mateixa eficiència que de cap d’estudis.

CARLES ROSET

Voldria destacar la figura de Carles no només pels càrrecs que ha ocupat sinó per tota la resta. Ha estat l’ànima en l’organització d’actes com Carnestoltes, Sant Jordi, música al patí… Ha fet sempre aportacions constructives en tots els projectes que s’han engegat des del centre i mai ha tingut un no per resposta als reptes que li hem proposat.

Us desitgem a tots molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>