FESTA ORÍGENS A L’INSTITUT (8, 9, 10 i 11 d’octubre)

 PROGRAMA ORÍGENS 18 (cliqueu aquí per consultar-lo)

L’any passat a meitat octubre es va celebrar per primer cop la festa Orígens. Es tracta d’un esdeveniment que sol durar 3 dies (divendres, dissabte i diumenge) i es rememoren els inicis de la població de la Ràpita a través d’una sèrie d’activitats i actes. A més, la població es vesteix de manera tradicional per tal d’ambientar amb més versemblança el principi del segle XX a la Ràpita.

Enguany la festa Orígens se celebrarà el 12, 13 i 14 d’octubre (divendres, dissabte i diumenge, cliqueu aquí  per veure programa). Des de l’institut també volem participar i una de les activitats que proposem tant a l’alumnat com al professorat és la de vestir-nos de pescadors o pagesos durant els dies 8, 9, 10 i 11 d’octubre (dilluns, dimarts, dimecres i dijous).

Us adjunto el full que passarem a les tutories per als alumnes durant aquest matí però que, en general, ens pot fer de guia per a la setmana que ve.

Dimecres, al bar de l’institut, també es proposa un menú típic rapitenc de principi de segle XX.

DIA 8 D’OCTUBRE (DILLUNS):

√Camisa blanca o negra i mocador al coll.

√Cabells recollits i camisa blanca o negra.

DIA 9 D’OCTUBRE (DIMARTS):

√Camisa blanca o negra, mocador al coll i espardenyes.

√Cabells recollits, camisa blanca o negra i faldilla llarga.

DIA 10 D’OCTUBRE (DIMECRES):

√Camisa blanca o negra, mocador al coll, espardenya i faixa.

√Cabells recollits, camisa blanca o negra, faldilla llarga i davantal o toca.

DIA 11 D’OCTUBRE (DIJOUS):

√Camisa blanca o negra mocador al coll, espardenya, faixa i qualsevol altre complement (barret…).

√Cabells recollits, camisa blanca o negra, faldilla llarga, davantal o toca i qualsevol altre complement (arracades antigues, espardenya…).

Dijous qui vulgue es pot fer foto, ens organitzarem per cursos a cada hora i anirem exposant les fotos al vestíbul en un mural Orígens. Es formarà un jurat que votarà dos guanyadors.

El premi es lliurarà per sant Jordi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>