PREMIS MANUEL SALES I FERRÉ 2019

Dijous 17 d’octubre es van lliurar el premis Manuel Sales i Ferré 2019 a treballs de recerca i investigació convocats per l’institut Manuel Sales i Ferrer d’Ulldecona. L’acte es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Ulldecona.

En aquesta primera edició es va concedir un Accèssit a un treball de recerca de batxillerat realitzat el curs 2019 per una alumna del nostre institut. La guardonada aquest cop ha estat Marta Sanz Matamoros amb el treball de recerca que porta per títol “Les matemàtiques a la natura”, que va ser tutoritzat per la professora Carmen Tomàs.

La feina ben feta en l’elaboració d’aquest treball ha tingut un gran reconeixement ja que el mateix treball ja va ser guardonat amb el primer premi en els premis Ramon Calvo organitzats per l’institut de Deltebre. Enhorabona a la Marta pels premis aconseguits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>