ELS ALUMNES DE L’INSTITUT ELS ALFACS ACTUEN ACTIVAMENT EN LA JORNADA DE VAGA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC.

Fridays for Future ha convocat una vaga aquest divendres contra del canvi climàtic, una aturada que pretén ser d’àmbit mundial. El sindicat ha fet una crida als joves per mobilitzar-se i secundar-la. Segons l’associació, la protesta es farà en contra dels qui promouen aquesta “catàstrofe” i assenyalen les multinacionals, els governs i les grans empreses com els principals responsables.

L’associació titlla la situació “d’absoluta decadència” i apunta en part com a culpable “el model de producció capitalista”. El sindicat diu que han hagut de convocar la vaga perquè si el Govern espanyol hagués volgut posar fi a l’emergència climàtica hauria posat en marxa diverses mesures com ara la nacionalització de les empreses elèctriques, hauria garantit un transport públic de qualitat i gratuït o hauria posat en marxa un pla d’expropiacions de les empreses més contaminants, entre d’altres.

A les imatges podeu veure totes les accions que s’han dut a terme avui a l’institut Els Alfacs per part dels estudiants que han secundat la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>