Has acabat l’ESO i no saps què estudiar? Saps què són els cicles formatius? 

 

La Formació professional són uns estudis de caràcter tècnic que et capaciten per entrar en el món laboral i exercir una professió amb qualitat i responsabilitat. Es tracta d’un ensenyament eminentment pràctic, de només dos anys de durada, que et proporciona les competències professionals necessàries per fer el primer pas cap al món laboral.

A l’Ins Alella t’oferim el Cicle formatiu de Grau Mitjà d’Activitats comercials, adequat per a totes aquelles persones extravertides i que gaudiu parlant amb la gent, que us volgueu desenvolupar en l’àmbit comercial, en un entorn de feina dinàmic i que us permeti establir relacions professionals amb altres persones, aplicant tot allò que aprendreu en quant a tècniques de màrqueting, d’atenció al client, gestió de pressupostos i mercaderies, comerç electrònic, etc.

Informa-te’n ⇒ AQUÍ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>