Fisidabo 2021

El divendres 28 de maig del 2021 els alumnes de 1r de Batxillerat que cursen la matèria de Física van participar en el Fisidabo. Per un dia el Tibidabo de Barcelona es va transformar en un laboratori gegant de Física on els participants van fer diferents experiments per tal de consolidar diversos conceptes de Mecànica Clàssica.

Sant Jordi 2021

Enguany hem celebrat Sant Jordi a les aules amb haikús, roses cúbiques, punts de llibre i el primer aplec de “Rap a la marinera”. A les imatges podeu llegir els haikús guanyadors, de Júlia Valldosera i Meritxell del Valle en català i de Laura Hermoso en castellà.

Reconeixement de Nerea Reche i Pol Vila (2n Bat) a la 9a Mostra TdR comarcal de La Selva

La Nerea Reche García i en Pol Vila Pesaferrer, alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut, van ser reconeguts per l’excel·lència del seu Treball de Recerca en la 9a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat de la comarca de La Selva celebrada el passat… Llegeix més»

5a trobada del Club de Lectura

Dijous 25 de març els alumnes del Club de Lectura van participar en la 5a trobada. Vam posar en comú diferents aspectes del llibre L’evolució de la Calpurnia Tate. Vam parlar de l’argument, dels personatges, de diferents temes relacionats amb el llibre i van donar la seva opinió. En general el llibre ha agradat, però diuen que li faltaria una mica d’acció.

 

Comunicat sobre la convocatòria de vaga de dilluns 8 de març

Dilluns 8 de març hi ha convocada una vaga general feminista. S’hi poden adherir tant professors com estudiants.

En el cas del professorat, l’afectació serà puntual i no repercutirà en el desenvolupament de l’activitat docent al centre.

En el cas de l’alumnat, la vaga serà secundada per alguns dels grups classe d’ensenyaments post-obligatoris (2n Batxillerat grups A i C i 1r curs de cicle formatiu SMX). Tal i com estableix el procediment que regula l’exercici del seu dret de vaga, els alumnes que han decidit adherir-se a la mateixa, han informat amb la deguda antelació la direcció del centre. La seva absència quedarà justificada si són majors d’edat. En el cas d’alumnes menors d’edat, es requerirà la signatura del full signat dels pares/mares/tutors/es legals, conforme aquests n’estan assabentats i han autoritzat l’absència del seu fill/filla per tal d’exercir el seu dret a vaga.

L’Equip Directiu