Concurs d’Embolicates

En aquest any tan estrany, no volem que el nostre planeta pateixi més del que ja ha patit; els alumnes de 4t ESO, hem encetat un concurs d’embolicates per a reduir el consum d’alumini. Si teniu algun dubte, hem penjat als passadissos del centre alguns pósters que contenen totes les instruccions per a participar, veureu que són molt visuals. Així mateix, a les xarxes socials de l’institut (@institutvidreres), s’han publicat uns posts que us inciten a participar.

Animeu-vos a ajudar el planeta!

Isaac, Laura, Laia i Oscar, 4t C d’ESO

Informació sobre la reobertura del centre

En aquests documents trobareu tota la informació relacionada amb la reobertura de l’Institut a partir del dia 1 de juny en la fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-2020, després de 12 setmanes de tancament per la pandèmia de Covid19:

Informació del calendari i la documentació per a la preinscripció de 1r d’ESO

Hem afegit a la pàgina de les preinscripcions per al curs 2020-21 informació sobre el calendari i els documents necessaris per a la preinscripció de 1r d’ESO:

Es podrà demanar cita prèvia només a partir del dia 19 de maig, trucant al 972850711 de 9 a 13 hores. ENTRE EL 13 I EL 18 DE MAIG NO ES PODRAN DEMANAR CITES PRÈVIES.

Adaptació del calendari per l’aturada d’activitat presencial per la pandèmia de Covid19

Com a conseqüència de la situació actual d’aturada de l’activitat presencial a l’institut hem hagut d’adaptar algunes dates del calendari de final de trimestre i de curs. Consulteu les adaptacions del calendari de final de trimestre i de curs:

Trobareu aquests documents també a la secció “Calendari del curs” i a la de “Seguiment del tercer trimestre 2019-20