Marató TV3 2020

L’edició d’enguany de la Marató TV3 va dedicada a la COVID-19 i se celebrarà a tot Catalunya el diumenge 20 de desembre. La investigació és imprescindible per trobar els tractaments per curar la Covid-19 i les vacunes per prevenir-la. Per això, aquesta Marató toca a tothom.

Des de l’Institut Vidreres es mantindran les sessions divulgatives als grups-classe dels diferents nivells educatius del centre, però seran telemàtiques (el ponent es comunicarà amb el grup-classe del centre per videoconferència) seguint les recomanacions del departament de salut.
Era tradició cada any durant la Festa de Nadal del centre la realització d’una activitat solidària que anava destinada a la Marató que aquest any no podrem celebrar. Per tant fem una crida a tothom que a títol individual col·laborin fent el seu donatiu a la Marató.

POSTER DIVULGATIU LA MARATÓ 2020

Informació sobre la reobertura del centre

En aquests documents trobareu tota la informació relacionada amb la reobertura de l’Institut a partir del dia 1 de juny en la fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-2020, després de 12 setmanes de tancament per la pandèmia de Covid19:

Informació del calendari i la documentació per a la preinscripció de 1r d’ESO

Hem afegit a la pàgina de les preinscripcions per al curs 2020-21 informació sobre el calendari i els documents necessaris per a la preinscripció de 1r d’ESO:

Es podrà demanar cita prèvia només a partir del dia 19 de maig, trucant al 972850711 de 9 a 13 hores. ENTRE EL 13 I EL 18 DE MAIG NO ES PODRAN DEMANAR CITES PRÈVIES.

Adaptació del calendari per l’aturada d’activitat presencial per la pandèmia de Covid19

Com a conseqüència de la situació actual d’aturada de l’activitat presencial a l’institut hem hagut d’adaptar algunes dates del calendari de final de trimestre i de curs. Consulteu les adaptacions del calendari de final de trimestre i de curs:

Trobareu aquests documents també a la secció “Calendari del curs” i a la de “Seguiment del tercer trimestre 2019-20

Comunicat a les famílies en l’inici de les vacances de setmana santa

Benvolgudes famílies,
Passades les tres primeres setmanes de confinament i abans de la setmana santa, us volem agrair el vostre suport i comprensió davant la difícil situació que estem travessant. Aquest nou escenari ens ha obligat a tots plegats a adaptar-nos a un canvi en la… Llegeix més»