Benvinguts al nostre institut!

Un altre any passa, tan ràpid, que sembla que no ens haguem mogut. Hem viscut bons moments i estones difícils, i una muntanya russa d’emocions. I ara, quan ens mirem als ulls, ens adonem que ha valgut la pena, tot plegat.
Som un centre per les persones, i de les persones. Perquè sols no arribarem enlloc i junts arribarem molt lluny.
Ara toca descansar, gaudir, agafar forces. Nosaltres, però, ja tenim la mirada posada al setembre, amb la tristesa i l’enyorança de saber que alguns, no hi seran, doncs continuen el seu camí. També amb curiositat i amb moltes ganes de tenir entre nosaltres cares noves, d’acollir-los, de coneixe’ls i de que siguin ja part de la nostra família.

A tots, molt bon estiu!

Informacions d’interès

 

Consulta clicant sobre la imatge les informacions referents al proper curs: calendari, llistats de llibres i deures d’estiu.

 

Consulta els horaris dels exàmens de recuperació de setembre per 1r de batxillerat

 

DEURES D’ESTIU pels alumnes que facin LLATÍ II a 2n de Batxillerat (curs 2019-20)

Lectura de les obres:
“Els germans” de TERENCI (obra de teatre completa) i les següents històries de les “Metamorfosis” d’ OVIDI (selecció Selectivitat):

 1. Tema de l’obra
 2. Del caos al Cosmos
 3. Les quatre edats de la humanitat
 4. Deucalió i Pirra
 5. Metamorfosi de Dafne
 6. Tirèsias
 7. Narcís
 8. Píram i Tisbe
 9. Hermafrodit
 10. Perseu i Andròmeda
 11. Filèmon i Baucis
 12. Orfeu i Eurídice
 13. Midas
 14. Ulisses i… Llegeix més»

Crèdit de Síntesi 2019

Els nostres alumnes de 1r,2n,3r i 4t de l’ESO fan durant aquesta setmana el Crèdit de Síntesi, una sèrie d’activitats transversals que els ajuda a consolidar competències que han anat adquirint i treballant al llarg del curs. Els alumnes de 2n, 3r i 4t realitzen… Llegeix més»

Mercat Cooperatives

El divendres 7 de juny es va celebrar el mercat a la plaça Pius XII, davant del nostre Institut.
La nostra cooperativa Levant formada per alumnes de tercer d’ESO que cursen l’assignatura de Emprenedoria, va vendre els productes asturians que havien adquirit a la cooperativa sòcia… Llegeix més»