1a Fase concurs ProgramaMe 2016

Dimecres 23.02.2016 vam celebrar la tercera CodeJam de l’institut Sabadell. Van participar-hi 9 equips (8 de l’Institut Sabadell i un de l’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa), amb un total de 24 alumnes del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

Els concursants s’enfrontaven durant 3 hores a set problemes d’algorísmica, originals i preparats per a l’ocasió pel professorat de l’institut, en un format molt similar al que es trobaran al concurs de programació ProgramaME.

L’equip guanyador va ser el conformat pel Kevin López, Eduardo Pedrosa i Juan Quispe, alumnes de segon curs de DAM, que van ser capaços de resoldre correctament 4 problemes.  Aquest serà l’equip que representarà l’institut a la fase catalana del concurs ProgramaME, a celebrar el pròxim 16.03.2016 a l’Institut Copèrnic de Terrrassa, on participaran 20 equips procedents de tota Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>