Primer pagament del viatge final de curs de 4t ESO

Tenint en comptes les preferències de les famílies(http://ies-sabadell.cat/nodes/resultats-de-la-tria-de-destinacions) i després de consultar diferents agències de viatges especialitzades en viatges d’estudi hem seleccionat aquesta proposta de viatge (http://ves.cat/l-sn) i, tal com es va acordar en la reunió d’inici de curs, hem passat el primer pagament per a la gent interessada a participar-hi. Fins al 10 de novembre admetrem propostes d’altres agències i si milloren les condicions es canviaria d’agència.

Si, en acabar-se el termini de pagament, no hi hagués un nombre mínim d’alumnes, s’anul·laria el viatge i es procediria a retornar els diners pagats.

Heu de fer aquest primer pagament a qualsevol oficina del Banc de Sabadell.

Per fer aquest pagament hi ha tres opcions: fer-ho amb una transferència  (s’ha de tenir present la comissió que u cobraran), en finestreta (el Banc Sabadell cobra una comissió de 2€) o un ingrés en caixer en efectiu (només bitllets – és gratuït)

Es pot fer aquest pagament fins al 10 de novembre de 2014 sense oblidar d’anortar el nom i grup de l’alumne/a a la referència del pagament. ÉS MOLT RECOMANABLE FER UNA FOTOCÒPIA O FOTOGRAFIA DEL RESGUARD, PER EVITAR PROBLEMES.

Referència Nº Compte Import per transferència  o ingrés en caixer Import pagament  per finestreta
Nom, cognom i grup de l’alumne  0081-1887-66-0001003006 100€ 102€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>