Documentació necessària per al viatge de 4t d’ESO

La documentació necessària per a la realització del viatge d’estudis de final de curs és la següent:

1. Per a l’alumnat amb nacionalitat espanyola:
a) DNI o Passaport vigent per a les dates del viatge (7 a 14 de juny)
b) Autorització paterna per realitzar viatges a l’estranger. (Cal que un dels tutors/es legals acudeixi a la comissaria dels Mossos d’Esquadra  amb els DNIs o passaports originals i el llibre de família).
c) Targeta Sanitària Europea o document equivalent (Antic E111). Es pot sol·licitar al carrer Tres Creus de Sabadell amb la Targeta de la SS ordinària o a través d’internet.
2. Per a l’alumnat amb nacionalitats de la resta de la Unió Europea:
a) Passaport vigent per a les dates del viatge (7 a 14 de juny).
b) Targeta Sanitària Europea o document equivalent (Antic E111). Es pot sol·licitar al carrer Tres Creus de Sabadell amb la Targeta de la SS ordinària o per internet.
c) Autorització paterna per realitzar viatges a l’estranger. (Cal que un dels tutors/es legals acudeixi a la comissaria dels Mossos d’Esquadra  amb els DNIs o passaports originals i el llibre de família).
3. Per a l’alumnat amb altres nacionalitats:
a) Passaport vigent per a les dates del viatge (7 a 14 de juny).
b) Permís de residència vigent per a les dates del viatge (7 a 14 de juny).
c) Documentació que l’embaixada del país pugui sol·licitar.
d) Targeta Sanitària Europea o document equivalent (Antic E111). Es pot sol·licitar al carrer Tres Creus de Sabadell amb la Targeta de la SS ordinària o per internet.
e) Autorització paterna per realitzar viatges a l’estranger. (Cal que un dels tutors/es legals acudeixi a la comissaria dels Mossos d’Esquadra  amb els DNIs o passaports originals i el llibre de família).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>