Minecraft !!!

L’alumne Felipe Rodríguez, de 2 d’ESO ens explica de què va aquest videojoc que permet construir mons reals o imaginaris:
Skjermbilde2011-08-16kl151325 survival-town-minecraft-render

Minecraft és un videojoc, el qual ha sigut desenvolupat per Markus Persson, aquest ens representa una época apocalíptica, i tu ets l’únic ésser humà del planeta.

Tu hi tens que sobreviure en ,obtenint fusta, per fer-ne un Pic, una eina (que hi serà molt important),anar a la Mina per aconseguir gemes, diamants, carbó, ferro…. per fer pics millors, espases,armadures, adestrals etc… També es molt important obtenir menjar (si jugues en mode supervivéncia)….

Perquè, quan s’acosta la nit…tot es diferent…

minecraft-2390824

Apareixen esquelets (que són un monstres fets d’ossos y són arquers), zombies, arañes gegants, Slimes( uns éssers que són capaços de multiplicar-se), Bruixes etc… i tots aquests monstres aniran per tu…. Però en equiparte, construir la teva casa amb blocs y tenir una bona estratégia… serà un del jocs més interessants i fàcils i per totes les edats (perquè no es realista [perquè és un joc fet de cubs]; no hi ha barbarismes, no es veu res que sigui inadequat [sang, coses de poc gust, insults etc..])

Lo millor de tot es que Minecraft es un lloc de construcció, de fer portals a altres dimensions com per exemple el Nether (el sub-món), jugar en multijugador fent cases, combats etc…

Hi tens que sàpiguer totes les maneres de fer objectes creant-los a una taula de treball com: arcs, escaleres, espases, pics, pocions màgiques, llibreries per tenir desprès una taula d’enacantar objectes, blocs…

A mi, el que més m’agrada i més important hem  sembla que té Minecraft és que el teus límits els posa la teva imaginació….

Enllaç a la pàgina principal: https://minecraft.net/

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>