Alumnes de 4t ESO creen l’empresa SOLICAM

Aquest projecte va néixer a  inicis del curs 2016-2017,  amb la presentació als alumnes per part de la Natàlia Lagunas , presidenta de l’ONG Codes Cam, del procés de naixement   de l’escola IMSHA al Camerún a l’any 2000 de la mà de  l’esmentada ONG, com un exemple d’emprenedoria social multicultural.

image-2017-02-09-1

El principal objectiu d’IMSHA és ajudar a nens del Camerun  amb deficiències  auditives i que procedeixen de llars amb recursos molt escassos. IMSHA té tres eixos vertebrals que són l’educació, la sanitat i la sociabilitat amb l’objectiu d’integrar al món laboral i regional aquests nens a la seva maduresa.

Els alumnes del Institut Sabadell de seguida es van solidaritzar i es van motivar amb la finalitat d’ajudar a aquests nens. Si bé tota ajuda és bona quan es parteix d’una situació tan humil, els alumnes es van proposar des de l’assignatura d’emprenedoria, idear un negoci amb l’objectiu de revertir tot el benefici obtingut a IMSHA a través de la compra d’un ordinador (on els nens puguin veure pel·lícules, dibuixos educatius, connectar-se en xarxa.). i diners per incentivar l’economia regional o fins i tot, que puguin ampliar la seva granja d’animals. AIXÍ VA NÉIXER SOLICAM.

SOLICAM  es dedica a la venda de tres dissenys exclusius de samarretes de màniga curta  a un preu molt assequible de 6,00€. El marge és molt reduït, però aquest grup de joves emprenedors, tenen l’objectiu d’arribar a les 1.000 samarretes i així poder materialitzar l’ajuda a IMSHA.  Venen tant a usuaris del centre, com a familiars, companys d’esplai …, i tu també ho pots fer a través de la web https://sites.google.com/site/solicamemprenedoria2016/home.

Les comandes s’  entreguen  a domicili a partir de 10 unitats

Informació sobre Solicam al butlletí Sabadell Educacio

Escolta l’entrevista a Ràdio Sabadell als representants de Solicam

rs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>