AMPA. Llibres de text 2019-20

Com en cursos anterior,  podeu adquirir els llibres de text i de lectura d’ESO i Batxillerat reutilitzats o nous, tots o uns quants, per mitjà de l’AMPA i de l’empresa IDDINK (amb el codi 167JA2). Visiteu el web d’Iddink: https://www.iddink.cat/ i hi trobareu tota la informació sobre com fer-ho. A l’ESO tingueu molt en compte si necessiteu els llibres dels grups ordinaris o dels grups adaptats d’Aprenentatges bàsics. També podeu, lògicament, adquirir els llibres pel vostre compte allà on vulgueu.

Iddink també ofereix la possibilitat d’adquirir ordinadors i tauletes digitals en bones condicions.

Recordeu que per adquirir els llibres per mitjà de l’AMPA i Iddink, en el cas dels alumnes actuals del centre, caldrà retornar els llibres del curs anterior el 9 de juliol, al gimnàs de l’institut, de 9:30 a 14:00 h i de 15 a 16:30 h,  i cal també haver pagat la quota de soci de l’AMPA.

El mateix dia 9 de juliol podeu venir a l’institut de 9:30 a 14 h i de 15 a 17:00 h a comprar els llibres amb l’ajuda del personal d’Iddink.

Llistat de llibres de text del curs 2019-20.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>