Bicicletada Cambrils 2015

L’Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils participa en la celebració europea de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. L’objectiu és visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació i, també, promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicles elèctrics.

El programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015, que se celebra de l’11 al 18 d’octubre a tot Europa, inclou una gran diversitat d’activitats organitzades per les administracions públiques i per entitats i associacions.

El institut Ramon Berenguer IV de Cambrils se suma a aquesta celebració amb la intenció de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles entre la ciutadania i el foment d’una ciutat més verda a escala humana. A més dels beneficis que comporta per la salut de les persones, els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicles elèctrics en comparació amb la utilització dels vehicles propulsats amb combustibles fòssils.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és un esdeveniment que s’emmarca dins la European Mobility Week en la qual més de 1800 ciutats de 42 països diferents organitzen activitats similars a la programació del Institut Ramon Berenguer Iv durant una setmana per conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segur i sostenible : itineraris culturals en bicicleta, la bicicletada, la cursa de transports, el dia sense cotxes, caminades, xerrades, col·loquis…

El departament d’Educació Física amb col·laboració de la coordinació d’Escola Verda és l’encarregat de coordinar les activitats i actes que es duen a terme en l’institut durant la celebració de la Setmana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>