La Comissió Solidària engega una nova campanya

 

Ja hem començat el curs i la Comissió Solidària del Mercè de nou s’ha posat en marxa.

Serem a l’entrada a l’institut durant els patis dels dies compresos entre dilluns 11 de desembre i dimarts 19 de desembre de 2017

Aquesta vegada hem pensat que seria una bona idea recollir joguines usades però que encara estan en bon estat per tal de fer una acció solidària amb elles.

Hem estat buscant associacions que distribuïssin aquestes joguines entre els més menuts, però no n’hem trobat cap que ho fes; totes les campanyes que es duen a terme, ho fan amb joguines noves.

No obstant això, hem contactat amb Solidança, una associació sense afany de lucre creada el 1997 i que  es dedica a la inserció sociolaboral i a la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social. Aquesta associació s’encarregarà de recollir les nostres joguines, netejar-les, endreçar-les i vendre-les a un preu molt assequible en les diferents botigues que tenen. Tots els beneficis d’aquestes vendes es reinverteixen de nou en l’associació. Pensem que aquesta és una molt bona manera d’ajudar la gent que ens envolta i hem decidit col·laborar-hi amb miolta il·lusió.

És per tot això que us demanem un altre cop la vostra participació en aquesta campanya nostra i que ens feu arribar les joguines i els contes que ja no utilitzeu però que són dignes de ser reciclats.

 

Vinga, endreceu armaris i sigueu solidaris de nou!

Aquí us deixem l’enllaç amb el web de Solidança perquè hi feu un cop d’ull:     Solidança