208 Euros per l’ajut a Nicaragua


I ja està. Ja hem passat un nou curs. Quasi sense voler-ho hem conclòs l’últim trimestre i amb ell l’última acció solidària. Aquest cop hem volgut ajudar el poble de Nicaragua mitjançant l’ONG Cooperació en Acció, on l’Aina, una de les nostres alumnes, participa activament.  Aquí us deixem la seva pàgina web per si esteu interessats a saber qui són o per si hi voleu col·laborar: http://cooperacioenaccio.wixsite.com/coac

Durant els patis de la primera setmana de juny vam vendre esmorzars -gràcies Maria per perdre beneficis en favor nostre- i vam proposar unes classes de ball que malauradament no van tenir gaire èxit. Malgrat això, entre tots vam aconseguir 280 euros que hem enviat a l’organització per ajudar a posar en marxa els seus projectes a Nicaragua.

Des de la Comissió Solidària donem les gràcies a totes les famílies per participar en les accions que hem dut a terme durant aquest curs: la recollida d’aliments a la Setmana Solidària de L’Hospitalet, la participació en la caminada Barcelona Magic Line per l’Hospital Sant Joan de Déu i la recollida de diners per Cooperació en Acció.

Us esperem el curs vinent amb noves campanyes i amb moltes ganes de participar activament en la millora de la nostra societat.

 

La Comissió Solidària