Marxem de vacances… a casa. #TornemAviat… Som aquí al costat.

Quin goig sentir-nos membres d’una comunitat educativa com la que configurem plegats, alumnat, docents, famílies, PAS, treballadores i treballadors del centre… portem, fins avui, 22 dies de confinament i tenim la sensació que, malgrat tot l’estrès i l’angoixa que ens envolta i que ens provoca aquesta situació, ho vivim amb voluntat de créixer, amb la necessitat d’acompanyar-nos, de ser conscients que el mal que passa algú del nostre entorn és, segur, un mal que podem alleugerir.

I, entre tot el que vivim, ens arriba una època preciosa: la primavera i les vacances de primavera. Heu vist, quin sol fa avui? Doncs, vinga, va, aprofitem-nos-en. Somrieu una estona mirant al cel. Torneu el somriure si algú us el fa des d’una finestra. Pregunteu-los què cal, què necessiten. Sabeu que som aquí on sempre ens agrada estar: al vostre costat. Marxem uns dies, sí, de vacances a casa, sí, perquè ens espera molt més del que ja tenim… feina? Seguíssim!! Però també el plaer immens de sentir que servim una comunitat humana tan maca com vosaltres.

Salut i vida plena! Tornarem… i no és cap amenaça.

Mireu-vos el que us diu aquest grup de professionals que treballen per a vosaltres a l’IE Montagut!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>