Carnaval 2021!

Aquest curs l’alumnat de l’IE Montagut i el cos de docents i PAS hem considerat oportú dedicar la nostra festa anual als superherois, a totes, a tots els qui porten un any al peu del canó, perseverant, servint a la comunitat.

Som tots i totes uns superherois i superheroïnes, i hem volgut celebrar aquest carnaval disfressant-nos dels nostres. D’aquests herois i heroïnes que ens han inspirat, acompanyat i ajudat a superar aquests moments difícils per tots.

A infantil i primària, l’alumnat ens va sorprendre amb les disfresses dels superherois i superheroïnes més èpiques del món de la ficció, i a secundària vam optar per representar una mostra dels verdaders superherois de la pandèmia.

Aquí us deixem el nostre homenatge ben sincer: super heroïnes i superherois del COVID19!!

2 comentaris

  1. Olga Diéguez Estiu

    Petits GRANS HEROIS que ho han fet genial i que amb el seu exemple son capaços de lluitar i véncer la pandèmia i tot el que es possi per davant! Sóu fantàstics!!!! Gràcies per compartir el vídeo.

    Una abraçada

    Olga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>