PROJECTE EQUINOTERÀPIA

Gràcies a la Fundació Espavila i la Hípica Horseway l’alumnat de 3 d’ESO B està gaudint, cada quinze dies i fins a finals de curs, d’una formació ben especial, per part d’uns professors ben especials, els cavalls.  A través del contacte amb els equins, les noies… Llegeix més»

1r ESO A LA NEU

Quins tres dies! L’alumnat de primer d’ESO ha gaudit d’unes estades genials a la muntanya. El  primer dia, la neu els va rebre de bon matí, i mentre esmorzaven van veure com tot quedava recobert de neu.  A les 9 van anar a esmorzar i,… Llegeix més»

HEM ESTAT A LA RÀDIO!

Dissabte vam tenir l’oportunitat de poder ser a un ràdio professional, Mataró audiovisual a la secció que fan setmanalment ‘EDUCACIÓ DIA A DIA’. L’alumnat de 3r de l’ESO (Douae Lakhit, Rubén Ossorio, Neil Martín Camacho i Ricardo García Seco) van contestar a les preguntes… Llegeix més»

XARXA PER COMPETÈNCIES

L’IE Mar Mediterrània treballa constantment per donar el màxim al seu alumnat. Per aquesta raó, la formació continua, per millorar la tasca docent de tot l’equip, és essencial.  Les noves tendències pedagògiques corroboren que per reorientar de forma òptima el procés formatiu i formador, tant… Llegeix més»

PROJECTE ALTERNATIVA A LA TERRA

Els alumnes de 1r ESO C han començat un nou projecte anomenat ALTERNATIVA A LA TERRA on es treballa de manera transversal conceptes de Geologia i Geografia unint així les matèries de Ciències de la Naturalesa i Socials. A través de l’experimentació treballem conceptes com l’estructura… Llegeix més»