Llagut 1r ESO

Benvolgudes famílies:

El passat dimarts 4 de Juny els nois i noies de 1r d’ESO van poder visitar realitzar una sessió introductòria de Llagut a la Cala Santa Cristina de Lloret de Mar. L’activitat organitzada a càrrec del Club de Rem Santa Cristina va permetre als nostres alumnes experimentar totes les particularitats d’aquesta modalitat esportiva: entrar les barques al mar, treure-les, saber col·locar els rems, aprendre la tècnica de remar i fer-ho de manera sincronitzada amb la resta de companys de l’embarcació. Així mateix, aquest esport posa en valor la cooperació, l’esforç, el treball en equip i el contacte amb la bellesa de l’entorn natural.

Considerem que en general l’alumnat va quedar content i esperem repetir aquesta activitat l’any vinent. Des d’aquí volem agrair al Club de Rem Santa Cristina la seva col·laboració i implicació en l’execució de la jornada.

FOTOS  

LINKS VIDEOS

https://youtu.be/0Q6-5ox-HU4

https://youtu.be/oe8zDYw7sZg

https://youtu.be/Q-fl2L9iasA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>