Acitivitats EF durant febrer a secundària

Durant el mes de Febrer els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Escola han portat a terme una Unitat didàctica de Primers Auxilis impartida i dinamitzada per especialistes de Protecció Civil de Lloret. En aquest sentit, els nostre alumnat ha pogut gaudir de 2 classes de contingut més teòric amb exemples pràctics de diferents situacions amb les quals es poden trobar en la seva vida quotidiana, per saber com s’ha d’actuar en cadascun dels casos. La culminació d’aquest projecte ha esdevingut el dijous 20 de Febrer, amb una jornada on els nois i noies de 4t d’ESO han pogut experimentar en primera persona diferents escenaris d’accidents. En cadascuna de les situacions amb les que s’havien d’enfrontar, l’alumnat havia d’intervenir en petits grups i gestionar de la millor manera possible cadascun dels accidents aplicant els coneixements apresos en les classes anteriors.

Tanmateix, també durant el mes de Febrer, els nostres  alumnes de 2n d’ESO  van assistir a un taller d’hàbits saludables on especialment es tractava l’alimentació, l’activitat física i la qualitat del descans. D’aquesta manera, els nois i noies de 2n han pogut contrastar les recomanacions que els aportaven els especialistes de Protecció Civil amb els seus hàbits diaris, per tal de fer-los reflexionar sobre la connexió directa que hi ha entre mantenir un bons hàbits saludables i gaudir d’una bona qualitat de vida.

Des del centre volem agrair moltíssim aquesta participació i compromís d’aquest organisme amb la comunitat educativa de l’Institut Escola Lloret de Mar, ja que considerem que les diferents activitats han estat molt enriquidores per l’alumnat.

 

fotos taller hàbits saludables

fotos primers auxilis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>