Visionat i col·loqui sobre el documental “Vam aprendre?”

El proper dimecres 18 d’abril a les 19 h tindrà lloc l’estrena del documental “Vam aprendre?” que ha dirigit i produït en Javi Seva, i està protagonitzat per ell mateix i altres ex-alumnes del centre. El documental ha comptat amb la col·laboració del centre i està dirigit a totes aquelles persones relacionades amb Les Vinyes i Castellbisbal, i també a totes les persones interessades en la transformació educativa.

Cal inscripció prèvia per tal de dimensionar l’esdeveniment. Hi hi haurà servei d’acollida gestionat per l’AMPA!

Enllaç al formulari d’inscripció: bit.ly/vamaprendre

Aquí teniu un avançament, si voleu veure la resta, reserveu la data i feu ja la vostra inscripció!

Sinopsi del documental

La idea original del documental es respondre la pregunta de “Vam aprendre?”. Es vol reflexionar en què afecta haver fet la secundària en un centre amb un projecte educatiu singular a l’hora de cursar estudis superiors i afrontar la vida quotidiana. Es tracta d’una composició coral a partir del testimoni de diferents ex-alumnes de l’Institut-Escola Les Vinyes que actualment estudien a diferents llocs, per poder així valorar diferents d’opinions de diferents orientacions. Tot i que els personatges es trien són ex-alumnes de Les Vinyes, aquest no és un documental del centre, sinó que vol ser il·lustratiu a processos similars que estan succeint al conjunt de centres que treballen seguint aquest enfocament.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>