Hotels de luxe!

Els sTEAMs de tercer hem volgut posar en pràctica les sumes i les restes en un context motivador fent d’arquitectes! Hem fet ús de cubs multilink o cubets encaixables per tal de crear per parelles un hotel de luxe que donés el màxim de beneficis i el mínim de despeses.
Per aconseguir-ho, cada parella disposava d’una graella amb diferents consignes. Cada cub representa una habitació i cadascuna de les seves cares visibles una finestra, una terrassa o bé el terra. Ho han hagut de tenir present a l’hora de construir-lo, ja que en funció de com les col·loquessin l’hotel sortiria més o menys rendible.
També han volgut valorar la part més artística de l’hotel, i la creativitat, tant pel que fa al nom que li han donat com el disseny que han utilitzat.  Així que quan els hem tingut tots… qui visitaria aquests hotels? Tu hi vindries?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>