V Jornada de centres innovadors de l'ICE de la UAB

El passat 30 de juny, el claustre del centre va participar a la Vª Jornada de la Xarxa d’Instituts innovadors associats a l’ICE de la UAB. Aquest any, la Jornada es va realitzar a l’Institut de Sils i estava dedicada a la personalització dels aprenentatges.

debat general
Foto: Un moment de la presentació general dels relators

La primera part del matí va consistir en debatre i compartir formes de desenvolupar un ensenyament personalitzat dins de grups heterogenis. Així doncs, vam realitzar un enriquidor intercanvi entre els docents dels set centres que conformen la xarxa d’instituts innovadors. Després vam tenir una presentació general a tots els assistents a càrrec dels relators dels tallers.

Després vam compartir vídeos amb projectes i experiències que s’han dut a terme en els nostres centres al llarg del curs 2013-2014. Nosaltres vam presentar el projecte transversal de cocreació: l’emPATItza’t. També vam compartir esmorzar i àpat, així com neguits i il·lusions que tenim els docents d’aquests centres. Una jornada positiva que va posar de manifest la necessitat de compartir i d’aprendre els uns dels altres per fer millor la nostra tasca de formació i educació d’infants i joves.


Vídeo-resum del Projecte emPATItza’t

11 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>