Setmana de construcció del projecte emPATItza't

Salze
Foto: Construint la pèrgola de salze viu

Durant aquesta intensa setmana hem dut a terme la construcció de les propostes, maquetes i prototips elaborats entre tots els membres de la comunitat educativa. Els grups d’experts, formats per equips internivells, han dut a terme els reptes que ens havíem proposat.  Col·laborant grans i petits, mestres i familiars, voluntaris i experts hem treballat intensament -fins i tot sota la pluja!- per millorar els nostres patis.

I ho hem aconseguit! Només cal veure la pèrgola del salze, la caseta del pati, l’hort “mòbil”, els jocs pintats, els espais de relació, el mural de l’entrada, els quatre frisos de primària, el trencadís del menjador o la sala de jocs, entre altres millores.

pintant
Foto: primària reprenent el mural a primera hora

Encara ens falta acabar alguns elements importants, algunes pintures i alguna coberta… Però avui tanquem formalment el projecte, amb els tribunals a l’ESO i la festa de celebració al final del matí amb tots els nenes i nenes. Cansats i contents, orgullosos i satisfets de la feina feta i de les moltes coses que hem après junts, cocreant.

Només tenim paraules d’agraïment a l’esforç i compromís de tothom per a l’assoliment d’aquest gran repte: alumnes, equips de mestres i professors, personal del centre, famílies, experts i voluntaris, moltes gràcies per fer-ho possible!!

13 comentaris

  1. Patricia

    Bien por todos, ya tenemos ganas de que nos enseñéis a los papas como ha quedado, yo por mi parte he felicitado a las chicas de la eso que han pintado la pared de fuera del colé, me encantan las mariposas que han hecho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>