Dissabte de Cocreació amb les famílies

Famílies
Foto: famílies cocreant al pati d’infantil

Aquest dissabte hem estat cocreant amb les famílies! Una gran jornada de participació i creativitat amb tots els membres de la comunitat educativa que han volgut participar. Els alumnes van presentar a les famílies més de 18 propostes per a millorar el pati, amb l’ajuda dels docents responsables dels equips de treball. Les famílies les van prototipar i millorar, tot aportant coneixements i idees, amb l’assessorament de Lluís Sabadell Artiga, de Cocreable.

Un salze viu, un cuc de pneumàtics, una caseta de jocs, un lleó rampant, un anamorfisme gegant, jocs infantils pintats, circuits pintats pels nens, murals a les parets, mosaics de flors i fulles, trencadís de ceràmica… Propostes que van ser avaluades i prototipades. Gran jornada!

Ara hem començat la fase de construcció, ja que estem en ple projecte trimestral i ens orientem a un resultat global i col·lectiu: la realització  de les millores dels patis de l’escola. Si voleu fer-ne el seguiment, acosteu-voa a la pàgina que han preparat els alumnes de l’equip de comunicació: EmPATitza’t!.

Moltes gràcies a tothom pel seu entusiasme i generositat, per l’energia aportada i per la complicitat amb aquesta creació col·lectiva i oberta que ens portarà a nous i potents aprenentatges.

Àlbum de fotografies

18 comentaris

  1. Retroenllaç: Tancant la fase de Construcció del projecte emPATItza’t | Institut Escola Les Vinyes

  2. Retroenllaç: Tancant la fase de construcció del projecte emPATItza’t |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>