Ho sabeu que a Les Vinyes no tanquen el P3???

Sí, sí, ho heu llegit  bé. Gràcies a la tasca duta a terme per la comunitat educativa de l’Institut Escola, especialment pels pares i mares de la Plataforma “Fem créixer Les Vinyes”, s’ha aconseguit mantenir l’oferta de P3 al centre.  Ara, el municipi de Castellbisbal haurà de fer noves  propostes  que permetin afrontar el descens demogràfic que pateix el nostre municipi.

Serà un any intens, cal aprofitar aquest espai de temps i la força que ha nascut entre tots nosaltres per aconseguir que cap família de Castellbisbal hagi de renunciar al dret a decidir quina escola vol per als seus fills i filles.

Som-hi doncs! Us convidem a iniciar un 2014 creatiu i intens, elaborant propostes i gaudint de la força i la unió que durant aquests dies ha crescut entre tots nosaltres.

Reiterem un vegada més les nostres felicitacions per la feina feta i el desig que Les Vinyes del 2014 creixin amb la força que els ha de permetre ser un Institut Escola gran amb un gran projecte.

femcreixerlesvinyes
Foto: La Plataforma Fem Créixer Les Vinyes brindant!

3 comentaris

 1. Ramon Nasarre

  Moltes felicitats!!
  La plataforma heu fet una gran tasca. No es podia deixar perdre el gran projecte educatiu de Les Vinyes. Gràcies per donar exemple,un cop més, que l’educació és cosa de tots!!
  Ànims i endavant!!

 2. toñi civico

  ¡¡¡¡¡¡ Gracias a todos los que nos habéis representado en todas las reuniones, asambleas, y por vuestro tiempo , algunos no hemos podido dedicar el tiempo que nos hubiera gustado, sois un equipo “cojonudo” ..

  toñi

 3. Boris

  Moltes felicitats a tothom i gran feina de la Plataforma!
  Ara ens toca seguir treballant i millorant l’Institut Escola perquè esdevingui una organització on tothom aprèn: alumnes, famílies i docents.
  De moment, les famílies han donat una gran lliçó de treball, empenta, seny i compromís amb el centre i el seu projecte educatiu!
  Vinga, que som una comunitat educativa formidable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>