El nostre projecte educatiu rep el premi Baldiri d’educació!

Fa uns dies ens van comunicar que el jurat dels Premis Baldiri Reixac 2018-2019 ens ha atorgat un dels premis Escola Baldiri. Es tracta d’un dels premis més prestigiosos d’educació a d’arreu dels territoris de parla catalana, i suposa un reconeixement enorme al nostre projecte educatiu en la seva globalitat, alhora que també per tota la comunitat educativa de Les Vinyes.

Tal com explica al seu web, el premi Escola:

“Reconeix escoles amb voluntat transformadora, que lluiten contra el fracàs escolar i la desigualtat, que es reinventen dia a dia per a millorar, que impulsen el pensament crític o la creativitat, que encaren els reptes educatius del s. XXI des de la innovació pedagògica i amb la cultura com a eix vertebrador.”

Entre els nostres objectius no està rebre premis, el nostre propòsit és lluitar per una educació pública de qualitat, oferir a tots i cadascun dels nostres infants i joves una relació amable, personal, autèntica i profunda amb el coneixement i l’aprenentatge. Tanmateix, hem de dir que ens alegra enormement haver-lo rebut, ja que suposa un reconeixement a l’esforç i la complicitat de tota la comunitat educativa. El premi no sorgeix del no res, és fruit de l’esforç tenaç i constant que tots i totes estem fent des de fa anys. De les persones (alumnes, docents i famílies) que som ara al centre, i de les que ja han marxat, que les tenim ben presents. Així doncs aprofitem l’avinentesa per mirar-nos al mirall i reconèixer el compromís i la qualitat amb que cada dia afrontem el nostre dia a dia.

El proper 2 de juny una petita representació del centre assistirà al Teatre Romea de Barcelona on tindrà lloc l’entrega de premis.

Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>