Arrenquen els projectes trimestrals de l'ESO

Avui hem iniciat els projectes trimestrals de l’ESO. Dues intenses setmanes dedicades a elaborar un gran producte en grups cooperatius a càrrec de les tres promocions de l’ESO.

Projecte “Exposició sobre el patrimoni de Castellbisbal”

En cursos anteriors, a 1r d’ESO,  vàrem fer una exposició sobre els objectius de desenvolupament de mil·lenni. Posteriorment en vàrem fer una altra sobre els desastres de l’any 1962 al Vallès. I aquest curs farem una exposició sobre el Patrimoni de Castellbisbal, amb panells, guies, pòsters i molt més. Una exposició oberta que mostrarem a tothom en acabar!

Projecte “1714, la pel·lícula”

A segon d’ESO vam fer una pel·lícula sobre la llegenda artúrica. Aquest any directors, guionistes, càmeres i productors en posem de nou en marxa per a fer la gran pel·lícula sobre la batalla de Barcelona del 1714. Catorze escenes de tres històries entrellaçades seran l’argument de la pel·lícula. No us perdeu l’estrena!

Projecte Magazine televisiu “Drogues? En parlem?”

A tercer d’ESO ens disposem a muntar un plató per a fer un magazine televisiu al voltant de les drogues, des de punt de vista personal, social i econòmic. Una obra coral amb sets d’entrevistes, reportatges, taules rodones, debats, humor i concursos al voltant d’un tema complex. La quota de pantalla ocuparà tot el share disponible! 🙂

projectes
Àlbums del projectes

 

1 comentari

  1. Retroenllaç: Presentació dels projectes trimestrals | Institut Escola Les Vinyes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>