Renovació Junta Directiva de l’AMPA

Benvolgudes famílies,

El passat dimecres dia 27 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General de socis de l’AMPA.

Entre els punts tractats hi havia la renovació de l’actual Junta Directiva, ja que aquest any, segons els estatuts de l’AMPA, s’han de reelegir els càrrecs que formaran la nova Junta, durant els propers 3 anys.

Es tracta d’un procés obert a tots els pares/mares, associats a l’AMPA del nostre Institut-Escola, per tant s’ha obert un període de presentació de candidatures que finalitzarà el 15 de desembre, seguint el següent calendari:

14 de novembre: Inici de la presentació de candidatures i publicació del  reglament intern aprovat en assemblea

12 de desembre: Termini de la presentació de candidatures

13 de desembre: Publicació de candidatures presentades, amb la relació de tots els membres que la formen

15 de desembre: Eleccions de candidatura conjunta:

  • En cas de més d’una candidatura: En Assemblea es votarà quina candidatura formarà la Junta Directiva durant els propers 3 anys. L‘elecció de la Junta serà per acord de la majoria relativa dels vots emesos (més vots a favor que en contra), omplint la papereta corresponent i dipositant el vot de manera anònima.
  • En cas d’una única candidatura conjunta: En Assemblea es ratificarà l’única candidatura que s’ha presentat  per formar la futura Junta Directiva dels propers 3 anys.

L’ Assemblea es realitzarà el

15 de desembre a les 20h,

a la biblioteca de Les Vinyes.

Si esteu pensant en presentar una candidatura, i no heu rebut el reglament (aprovat en l’assemblea de socis del passat 27 d’octubre) per conèixer com presentar les vostres candidatures, ens el podeu demanar per correu electrònic, així com l’imprès que cal omplir i presentar en consergeria, abans del 12 de desembre.
Tots els socis/sòcies esteu convocats a l’Assemblea. Veniu a dir la vostra!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>