Pont Gaudí

 

L’exposició del Pont Gaudí és la presentació final del projecte fet als dos 6è durant aquest primer trimestre a les àrees de Visual i Plàstica, llengua Catalana i Castellana.

Després d’haver visitat la Sagrada Família, els i les alumnes han elaborat textos sobre la biografia de l’arquitecte, la seva obra i la inspiració en la natura que va quedar palesa a cada detall de la seva obra

.Les vidrieres els van cridar molt l’atenció per la seva bellesa i colors. Els freds de la banda de llevant, com quan es lleva el dia que els colors són més tènues; i els càlids a la banda de ponent, com quan cau la tarda els colors són més intensos.

 

Així, a l’escola, han representat el Pont Gaudí, amb uns colors a cada extrem i al sostre de vidre les vidrieres que permeten passar la llum i il·luminar aquest pas deixant-lo ple de colors i harmonia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>