índex 1rB Primer trimestre, Classe del Terror

La primera part d’aquest àlbum s’ha fet de manera globalitzada.  Les tasques que us presentem, i que han fet els alumnes es relacionen entre elles i tenen un sentit global.

Pels infants aquesta manera d’aprendre és molt més fàcil i motivadora. S’involucren molt amb el tema que estan treballant perquè veuen un sentit global a tot plegat. El fet d’aprendre d’aquesta manera és molt més gratificant i els resultats que assoleixen són molt més significatius.

Les tasques recollides formen part dels continguts curriculars dels diferents àmbits d’aprenentatge. Hem tingut en compte, les vivències, els interessos, les inquietuds dels nens/es…i en moltes de les tasques, ells mateixos són els protagonistes.

 

També trobareu un conjunt de treballs més sistemàtics que ens ajuden a reforçar els continguts treballats. A més a més d’iniciar el treball de l’escriptura a la llibreta de notícies i el quadernet de matemàtiques.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>