INICIEM ELS ESPAIS DE LLENGUA A PRIMER!

Els nens i nenes de primer, hem iniciat el trimestre amb moltes ganes i noves propostes molt engrescadores. Avui us presentem els ESPAIS DE LLENGUA!

Un dia a la setmana realitzem activitats de llengua estructurades. Podem triar entre quatre propostes que van creixent i canviant. Hem començat amb les següents:

  1. El joc del “penjat” : Després de triar entre diversos camps semàntics podem escollir una paraula. El nostre contrincant haurà d’anar dient lletres fins descobrir la paraula amagada.
  2. Cacem lletres: Amb l’ajuda d’un caça mosques molt divertit , haurem d’anar caçant lletres i paraules tant ràpid com les puguem descobrir! Haurem d’afinar molt la lectura.
  3. La bústia: Ja des de principi de curs ens agradava escriure cartes als nostres companys i companyes. Ara anem una mica més enllà. Com són les cartes de debò? On he de posar el destinatari? què vull dir-li al meu amic o amiga?
    A l’espai de llengua amb la bústia, creem cartes amb cura i molta intenció. Ara ja podem escriure moltes coses i ens agrada llegir que ens volen dir els altres companys i companyes.
  4. Les vocals i consonants amagades: Tenim unes paraules que han perdut alguna lletra. Podrem descobrir quina ha caigut? Ens agrada fer de detectius i recuperar aquestes lletres perdudes!

    Ens agrada molt fer els espais de llengua. Us convidem a què veieu algunes fotografies per comprovar com gaudim i aprenem!
    https://drive.google.com/drive/folders/13BmfRDEhiPuSq0zfgh8e5KswXKpq_RQu?usp=sharing