Iniciem el segon trimestre i gaudim de l’Ambient de llum i foscor

Ens hem retrobat aquest segon trimestre amb molta il·lusió i energies renovades. Els Cavalls, les Gegantes i els Gegants han compartit moltes vivències de com els havia anat aquests dies de festa i com s’han il·lusionat amb el caga Tió, el Pare Noel i els Reis Mags de l’Orient.

A l’aula hem pogut compartir i gaudir de les joguines que els han portat durant aquestes festes de Nadal.

Mireu mireu…

Joguina de Nadal Gegantes i Gegants

Joguina de Nadal Cavalls

L’ambient de llum ofereix la oportunitat a les Gegantes, Gegants i Cavalls de jugar a través de la llum, el color i la foscor, convertint l’activitat científica en un centre d’experimentació i expressió artística. A través d’elements lluminosos  es poden crear tantes situacions, escenes, experiències i invents com es puguin imaginar. Els materials que es donen als infants, seleccionats de manera acurada, ofereixen un recurs per a crear i composar imatges, jocs d’ombres i colors, dibuixos…

Al llarg del curs hem propiciat poder experimentar totes les característiques de la llum. Hem ofert diferents propostes passant per les taules de llum i el retroprojector, paper fotosensible, llum fosca per jugar amb la fluorescència i amb materials ben diversos com: elements naturals, sal i guix, acetats de colors, insectes, colors fluorescents, figures geomètriques translúcides, pedres i fluorescents, entre d’altres.

Donar la oportunitat als nens de veure, pensar i sentir mitjançant aquestes propostes els fa aprendre i sobretot gaudir.

Mireu, mireu…

Ambient Taula de Llum Gegantes i Gegants

Ambient Taula de Llum Cavalls