SORTIDA A L’AQUÀRIUM DE BARCELONA

Avui ha estat un dia molt especial i esperat per tots/es nosaltres. Hem fet la nostra primera sortida amb autocar amb els nostres companys/es de La Tordera a l’Aquàrium de Barcelona!!!

Des que vam saber que hi aniríem hem preparat i conversat amb emoció sobre què ens hi trobaríem, com seria el lloc, què aprendríem… Alguns companys/es ja hi havien anat amb les seves famílies i ens han anat donat algunes pistes i ens han explicat la seva vivència personal. Encara que alguns ja coneixien el lloc, no han dubtat ni un moment de repetir la visita. A més de les mestres ens hi han acompanyat dos familiars, un per aula.

L’emoció al matí es palpava en l’ambient, grans i petits estàvem neguitosos pel dia que ens esperava i tot el que descobriríem i gaudiríem. A l’autocar hem pogut anar amb un company/a i hi hem conversat, cantat, rigut… Un cop a Barcelona, hem esmorzat i ja hem pogut entrar a l’Aquàrium. L’espai ens ha impressionat: era gran, amb molta llum. Aviat ens hem organitzat i dos guies ens han fet la visita. Hem descobert rajades, pops, peixos pallasso, anemones, pingüins… i ens n’han explicat un munt de coses interessants. També hem passat per un túnel on ens passaven els peixos i taurons pel damunt. Quina impressió!! Val a dir que l’aigua i el moviment d’aquests animalons ens transmetia molta calma i vida.

Després de la visita, hem gaudit d’una petita representació teatral on hem rigut molt i ens ha ajudat a integrar alguna de les explicacions que ens havien fet durant la visita.

Ens ha entrat molta gana després de tot aquest aprenentatge i recorregut els diferents espais. Hem agafat altra vegada l’autocar i hem anat a un parc per poder dinar i jugar una estona. Ha estat una estona molt agradable i ens ha agradat fer un pícnic plegats/des.

El viatge de retorn a casa ha estat molt tranquil i s’anava perceben el cansament de l’energia posada per cada un/a de nosaltres al llarg del dia.

 

Quin gust haver pogut gaudir d’aquesta vivència amb els nostres companys/es!!!

Sortida Aquàrium P4 A Pallassos i Pallasses

Sortida Aquàrium P4 B Pirates