LA LLENGUA A 3r

LLENGUATGE ORAL I ESCRIT
Durant el Cicle Inicial, l’objectiu respecte el codi escrit és aconseguir que els nens i nenes assoleixin un domini que els permeti llegir i escriure amb soltesa, entenent que la motivació és indispensable.
Al Cicle Mitjà, l’objectiu és consolidar aquest domini del llenguatge… Llegeix més»

25 DE NOVEMBRE – DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

El 25 de novembre va ser declarat Dia internacional contra la violència de gènere durant el primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia) l’any 1981. En aquesta trobada, les dones van denunciar la violència de gènere en l’àmbit domèstic i la violació i l’assetjament sexual en l’àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques. Podeu llegir aquí el manifest que ens fa arribar la Generalitat i que vol commemorar i visibilitzar aquesta data i tot el que representa.… Llegeix més»

Classes de Català

El dia 8 de novembre vam iniciar les classes de català per a famílies de la Tordera que volen iniciar o millorar la llengua catalana. Cada divendres a la tarda podeu fer classes de català amb l’Ester, que ofereix de manera voluntària.
Us podeu apuntar a… Llegeix més»