Comunicat de centre INF/PRI/ESO

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar un nou comunicat per aquests dies de confinament (el 6è per Infantil/Primària i 5è per Secundària). A hores d’ara, sabem que l’estat d’alarma es prorrogarà fins al dia 9 de maig, que hi hauran diverses fases de desconfinament fins finals de juny i que la tornada als centres educatius, tal i com la coneixíem fins ara, ha quedat anul·lada. Pel que fa a les modalitats d’atenció/acompanyament emocional a alguns alumnes anunciades ahir, haurem d’esperar a les instruccions que arriben del Departament d’Educació per donar-vos les indicacions pertinents al respecte.

Tot i i el caràcter d’excepcionalitat en que es desenvoluparà el tercer trimestre i seguint les indicacions del Departament, vetllarem per seguir fent un treball competencial amb propostes globalitzadores a partir de reptes o problemes motivadors i significatius. Es tracta de construir oportunitats per l’aprenentatge amb la màxima autonomia acompanyant-los en el procés perquè millorin. Per tant, seran els docents qui recullin les evidències i les faran servir per redactar l’informe de la tercera avaluació, que en el nostre cas, estarà agrupat en àmbits de treball creats donada la situació en la que ens trobem.

Un dels temes importants i que preocupa a alguns de vosaltres és la preinscripció per al curs 2020-21. Ho tenim present, hi som a sobre a través de les reunions amb inspecció i s’hi està treballant des del Departament. Tant punt tinguem més informació us ho farem saber (estigueu atents també a la web i informeu a famílies que encara no tenen nens/es al centre d’aquestes informacions) perquè és possible que a finals d’aquesta setmana hi hagi alguna notícia més al respecte (terminis, torns de presentació de documentació presencial,…)

Una vegada més, gràcies per la vostra atenció i col·laboració.

Atentament,

Claustre IE Francesc Cambó i Batlle

INFANTIL CICLE INICIAL CICLE MITJÀ CICLE SUPERIOR ESO