Xerrada per famílies “com aprèn el nostre cervell”

Benvolgudes famílies,
Us informem que hem programat una xerrada pel proper dilluns 25 de març a les 18:30h (menjador d’INF/PRI) titulada “Com aprèn el nostre cervell’. Aquesta té com a finalitat, explicar a les famílies, els processos cognitius que intervenen en l’aprenentatge.
Els processos cognitius que es descriuran es basen en la teoria PASS (Planificació – Atenció – Simultani – Seqüencial) de la intel·ligència (Das, Naglieri & Kirby, 1994). Des d’aquesta teoria s’entén la intel·ligència com un fenomen mental consistent en el processament cerebral de la informació que entra per via visual, auditiva o cinestèsica i s’expressa per via verbal o no verbal.
L’Anna Llenas, especialista de música, psicopedagoga i amb un MÀSTER EN DIAGNÒSTIC I INTERVENCIÓ EN NEUROPSICOPEDAGOGIA serà l’encarregada d’oferir-nos la xerrada. Cal a dir, que aquesta xerrada/formació ja l’han realitzat els docents del centre i s’ha treballat també amb els propis alumnes, per tant, si ho comenteu a casa, sabran de què els hi esteu parlant.
Us encoratgem a aprendre com aprèn el nostre cervell!!

Preinscripció escolar 2019-2020

Preinscripció
 • Oferta inicial de places escolars: 27 de març de 2019
 • Presentació de sol·licituds: del 29 de març al 9 d’abril de 2019
 • Presentació de documentació: fins al 10 d’abril de 2019
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 26 d’abril de 2019
 • Presentació de reclamacions: del 29 d’abril al 3 de maig de 2019
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 8 de maig de 2019
 • Sorteig del número de desempat: 9 de maig de 2019, a les 11 h, als serveis centrals del Departament d’Educació (Via Augusta, 202, Barcelona)
 • Llista ordenada definitiva: 14 de maig de 2019
 • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d’ofici): del 30 de maig al 3 de juny de 2019
 • Oferta final de places escolars: 11 de juny de 2019
 • Llista d’alumnes admesos i llista d’espera: 12 de juny de 2019
Matrícula
 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i primer curs d’ESO: del 20 al 26 de juny de 2019
 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a 2n, 3r i 4t d’ESO: del 27 de juny al 3 de juliol de 2019
La llista d’alumnes matriculats al centre procedents del procés de preinscripció i admissió es publica l’1 d’octubre de 2019.
Per més informació: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

 

Horaris d’atenció administrativa: de dilluns a divendres de 9 a 2 i dimecres, dijous, divendres de 3 a 2/4 de 5.

Portes obertes P3 26/03

Benvolgudes famílies,
Us proposem una sèrie de preguntes:
 • Quines són les fites de l’Educació Infantil?
 • Què necessiten els infants per aprendre i desenvolupar-se?
 • Com podem treballar perquè s’assoleixin les expectatives d’aprenentatge i la resposta als interessos i necessitats de tots els infants?
Com a centre intentem donar resposta emprant models organitzatius propis i reflexionant de manera compartida. És necessari reflexionar i repensar, quins aprenentatges són realment valuosos per als infants, com aprenen, juguen, investiguen, atorguen significat a allò que fan, com ho relacionen, descobreixen, comparteixen i es desenvolupen. Aquesta reflexió ens permet atorgar a aquest cicle la singularitat i l’entitat que li és pròpia.
L’educació dels infants més petits complementa el paper central de la família i estableix les bases essencials per a l’adquisició del llenguatge, l’èxit de l’aprenentatge al llarg de la vida, la integració social i el desenvolupament personal. És per això que amb el suport a les famílies en el seu paper d’educadors principals dels seus fills durant els primers anys i el treball dels professionals del centre amb estreta sintonia amb pares, famílies i grups socials, pretenem aconseguir una millor sensibilització sobre les possibilitats que ofereix l’Educació Infantil.
És per tot això, que us proposem una jornada de portes obertes i poder veure i gaudir del treball que es fa en aquesta etapa al nostre Institut-Escola.
Us encoratgem a viure-ho en primera persona, juntament amb els vostres nens/es el proper 26 de març, de 3 a 4 de la tarda.

Vaga estudiants 15 de març de 2019

Benvolgudes famílies d’alumnes,
Us informem que els representants d’alumnes dels grups de 3r i 4t d’ESO, ens han fet arribar un escrit per demanar-nos autorització per poder secundar la  vaga  d’estudiants del proper 15 de març, convocada per Sindicat d’Estudiants. Segons el nostre NOFC, aquesta  vaga  ha estat comunicada pels alumnes… Llegeix més»

Vaga general 8 de març

Benvolgudes famílies,
Us informem que hi ha convocada per al divendres 08 de març de 2019 de 00.00 a 24.00 hores en tot l’àmbit territorial de Catalunya, una vaga  general convocada per les organitzacions sindicals IAC, I-CSC, CGT, CNT, SUTSO, CO.BAS, AST, SINDI.CAT i Confederació Intersindical.

Així… Llegeix més»

Carnestoltes 2019

CARNESTOLTES 2019

Ja és aquí el carnestoltes,
a l’IE Francesc Cambó ha arrribat,
no sabem com s’ho farà,
però tothom es disfressarà!!

 

 

Informacions VAGA GENERAL 21 de febrer

Benvolgudes famílies,
Us informem que hi ha convocada per al dijous 21 de febrer de 2019 de 00.00 a 24.00 hores en tot l’àmbit territorial de Catalunya, una vaga general que afecta a tots els treballadors i treballadores assalariats, funcionaris públics, personal estatutari i altre personal administratiu, de tots els sectors productius i… Llegeix més»

Xocolatada solidària divendres 15 de febrer

 

La xocolatada solidària serà una activitat oberta  a les famílies, on l’AFA col·laborarà amb la xocolata dels alumnes.

Els familiars que assistiu a l’acte, podreu gaudir de xocolata fent una donació destinada a la investigació del càncer infantil. A més, aquells que vulgueu, podeu fer-vos una… Llegeix més»

Canvi de dates proves Competències Bàsiques 4t ESO

Benvolgut/des,
Segons l’escrit que ens han fet arribar des del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu us comuniquem que, davant de la convocatòria de vaga dels estudiants prevista pel dia 12 de febrer i per tal de no interferir en el dret de vaga, les proves d’aquest dia es passaran al dia 14 de febrer.
Ben cordialment,
Equip Directiu

Vaga estudiants 12/02

Benvolgudes famílies d’alumnes,
Us informem que els representants d’alumnes dels grups de 3r i 4t d’ESO, ens han fet arribar un escrit per demanar-nos autorització per poder secundar la vaga d’estudiants del proper 12 de febrer, convocada per Sindicat d’Estudiants (aquest dia comencen les proves de Competències Bàsiques de… Llegeix més»