Comunicat de centre 28/05

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar un nou comunicat per aquests dies de confinament (el 10è per Infantil/Primària i 7è per Secundària).  Encarem aquesta recta final amb la CONTINUÏTAT del treball telemàtic (tal i com l’hem estat organitzant aquests darrers mesos) i realitzant accions puntuals presencials al centre que a continuació us especifiquem.
Com sabeu, el Departament d’Educació ha publicat el document que recull les indicacions per reobrir els centres educatius a partir de l’1 de Juny. Aquest document és el Pla d’obertura de centres educatius.  Les mesures que s’adoptaran a tot al centre es basen en les instruccions que es descriuen en aquest document i us les especifiquem en el document de cada etapa educativa.
El centre vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat en tot moment però no podrà garantir-les. És important que els alumnes vinguin i actuin tenint en compte les mesures preventives sanitaries recomanades pel Departament de Salut i seguir les normes de circulació que indiquin els docents. Caldrà que respectin la distància social, utilitzin mascaretes higièniques i es rentin les mans de manera sistemàtica en les següents situacions: a l’arribada al centre i a la sortida, abans i després d’anar al WC, abans i després de fer diferents activitats (sortida al pati també) i després de tossir, mocar-se o esternudar.
Recordeu que qualsevol alumne/a que entri al centre, cal que les seves famílies prèviament hagin presentat les declaracions corresponents a cada etapa educativa especificades als documents per via Whatsapp amb el mòbil de centre 681 19 60 32 o bé per correu electrònic a l’adreça b7009795@xtec.cat.
Una vegada més, gràcies per la vostra atenció i col·laboració. Amb el desig que tothom estigui bé de salut.

 

INFANTIL CICLE INICIAL CICLE MITJÀ CICLE SUPERIOR ESO

Recuperacions 1r i 2n trimestre ESO

Benvolguts/des alumnes de Secundària ,
Us fem saber que durant aquest darrer tram del tercer trimestre es faran les recuperacions del 1r i del 2n trimestre. Cadascú de vosaltres coneix la matèria, el trimestre i les tasques a realitzar per assolir aquelles competències que van quedar pendents. Tot i que cada docent responsable de la matèria i des de tutories ja s’ha informat, adjuntem els diferents documents que recullen tota la informació necessària per poder-les realitzar.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1mB9OopNvIHWEWqV0ZTKCxNt0TEoD962x

Comunicat de centre 22/05

Benvolguda Comunitat educativa,

Us informem que avui les famílies d’Infantil, 6è de Primària i 4t de Secundària exclusivament, han rebut un formulari per fer una estimació dels alumnes que accedirien al centre els dies/hores que quedaran definits al Pla d’Obertura. Aquestes dades s’enviaran al Consell Comarcal, que juntament… Llegeix més»

Comunicat de centre 21/05

Benvolguda Comunitat Educativa,
Us informem que ahir a la tarda vam rebre el “Pla de reobertura de centres” per part del Departament d’Educació, tal i com ens vam assabentar per la roda de premsa que el Conseller Josep Bargalló va fer al migdia.
Des de l’Equip Directiu, Claustre de… Llegeix més»

Comunicat de centre INF/PRI/ESO

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar un nou comunicat per aquests dies de confinament (el 8è per Infantil/Primària i 6è per Secundària).
Continuem caminant en aquests dies incerts on, a més a més, surten moltes propostes, solucions i/o alternatives per encarar un nou curs a través dels mitjans… Llegeix més»

Comunicat de centre INF/PRI

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar el setè document per aquests dies de confinament.

Com és habitual, aquests documents recullen activitats globalitzades per poder avaluar el procés d’ensenyament aprenentatge (recordem que caldria fer entrega de les activitats que es demanen als document seguint les instruccions de cada Cicle… Llegeix més»

Preinscripció curs 20-21

Benvolgudes famílies,

Com bé sabeu, la crisi sanitària ocasionada per la covid-19 ha comportat la suspensió del procediment de preinscripció i matrícula d’alumnes, regulat mitjançant la Resolució EDU/576/2020, de 28 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del… Llegeix més»

Comunicat de centre INF/PRI/ESO

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar un nou comunicat per aquests dies de confinament (el 6è per Infantil/Primària i 5è per Secundària). A hores d’ara, sabem que l’estat d’alarma es prorrogarà fins al dia 9 de maig, que hi hauran diverses fases de desconfinament fins finals de… Llegeix més»

Comunicat de centre INF/PRI

Benvolguda comunitat educativa,
Us fem arribar el cinquè document d’INF/ PRI per aquests dies de confinament. Continuem doncs, avançant en la formació dels nostres alumnes des de la distància i amb un plantejament globalitzat.
Recordeu que seria bo, fer entrega d’alguna de les activitats que es demanen… Llegeix més»

Comunicat de centre 04 – 17/04

Benvolguda comunitat educativa,
Us fem arribar el quart document per aquests dies de confinament. Com ja sabeu, el dia 14 d’abril vam començar la tercera avaluació. Continuem doncs, avançant en la formació dels nostres alumnes des de la distància i amb un plantejament globalitzat.
Recordeu que caldrà… Llegeix més»

Comunicat de centre 3 – setmana del 14/04 al 17/04

Benvolguda comunitat educativa,
Us fem arribar el tercer document per aquests dies de confinament. En aquest, es recullen algunes de les activitats proposades en anteriors setmanes. Cada Cicle/docent ha escollit aquelles activitats que creu més globals per a poder avaluar el procés d’ensenyament aprenentatge d’aquests últims… Llegeix més»

Comunicat de centre 2 – setmana del 29/03 al 03/04

Benvolguda Comunitat Educativa,
Després d’aquestes dues setmanes que el centre ha estat tancat, seguint les instruccions del Departament d’Educació, i davant l’estat d’alarma i incerteses, només ens podem adreçar a vosaltres amb informacions que ens arriben a partir de les declaracions que el Conseller Josep Bargalló fa als… Llegeix més»