Informacions inici activitat docent 1 de setembre de 2020

Benvolguts/des companyes i companys,

Us informem que el centre restarà tancat del 25 de juliol fins el 31 d’agost, ambdós inclosos. És per això, que us informem del calendari del dia 1 de setembre, tant pel que fa als docents nous com per la resta del Claustre.

Només els docents nous hauran de venir al centre l’1 de setembre (cadascú a l’edifici de la seva etapa). La resta de docents del claustre, realitzaran les activitats programades de forma telemàtica. Pel que fa als docents nous, feu-nos arribar un correu al b7009795@xtec.cat (nom, cognom, especialitat i correu xtec) per poder enviar-vos convocatòria i codi meet amb antelació abans del 31 d’agost).

Dimarts 1 de setembre de 2020

DOCENTS NOUS – 09:00 – 09:30 – Presentació i registre de dades

TOTS – 09:30 – 10:30 – Claustre General (meet)

ESO – 10:30 – 11:00 – Claustre informatiu (meet)

INF/PRI – 11:30 – 12:30 – Revisió documents per Cicles (document acollida/horaris) 

ESO – 11:30 – 12:30 – Revisió documents de centre (document acollida/horaris)

DOCENTS NOUS – 11:30 – 12:30 – Acollida/visita docents nouvinguts/des per part de l’ED

INF/PRI – 12:30 – 14:00 – Claustre informatiu (meet)

ESO – 12:30 – 14:00 – Coordinacions de tutoria (reunió tutors/es i Equip Directiu – meet)

Formalització de matrícula curs 20/21

Benvolgudes famílies,

Els alumnes a qui s’ha assignat plaça en el procés de preinscripció han de formalitzar la matrícula del 13 al 17 de juliol (horari de 9h a 11h i de 11:30h a 13h amb cites prèvies cada 15 minuts). Els alumnes que no ho fan en el període establert es considera que renuncien a la plaça adjudicada, llevat que sigui per causes justificades.

El centre gestionarà el tràmit de la matrícula a través de cites prèvies, utilitzant el telèfon 681196032 (de 9h a 11h i de 11:30h a 13h) o l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia oficial del centre. En aquest cas, el centre ha de respondre amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la matrícula.

A més de la documentació aportada amb la sol·licitud de preinscripció, per matricular-se cal presentar:

  1. El carnet de vacunacions on constin les dosis de vacunes rebudes i les dates corresponents.
    – Si no es té carnet de vacunacions cal presentar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut amb les dosis de vacuna rebudes i les dates corresponents.
    – Si el nen o la nena no han estat vacunats per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu.
  2. Quan el domicili al·legat a la sol·licitud de preinscripció no coincideixi amb el domicili del DNI cal presentar el DNI renovat amb la nova adreça.
  3. Certificat de convivència (caldrà certificar que l’alumnat conviu a les poblacions de l’àrea d’influència del centre).
  4. Dos fotografies tipus carnet.

Si en formalitzar la matrícula, el o la sol·licitant no al·lega el mateix domicili que el de la sol·licitud de preinscripció, amb el qual hauria obtingut una puntuació inferior, el centre ha d’informar d’aquest fet a la comissió de garanties d’admissió corresponent perquè pugui investigar si hi ha hagut o no frau en el procés de preinscripció.

La falsedat o el frau en les dades al·legades o en la documentació aportada comporta la invalidació dels drets de prioritat i fins i tot, si escau, la pèrdua de la plaça assignada. El Departament d’Educació comunica a l’autoritat competent el fet perquè aquesta adopti les mesures oportunes en relació amb la responsabilitat que correspongui, tant al sol·licitant com a la persona que hagi emès la documentació acreditativa.

Els alumnes que compleixen els requisits acadèmics en el moment de la matrícula però que per causes justificades no poden aportar la documentació acreditativa corresponent, se’ls matricula condicionalment.

Gestió serveis de transport i/o menjador escolar 2020-2021

Benvolgudes famílies.
Als apartats de la pàgina web del centre de menjador i transport, trobareu les sol·licituds en format PDF dels serveis de transport i/o menjador escolar per al curs 2020-2021, per tal que pugueu tramitar les altes noves (els centre tindrà la documentació en paper a partir de demà, segons ens han informat). Els alumnes NOUS que hagin de formalitzar la matrícula del 13 al 17 de juliol, poden aprofitar per recollir i/o entregar aquesta documentació aquests mateixos dies.
Pel que fa a les renovacions (alumnat que ha fet ús dels serveis de transport i/o menjador escolar durant el curs 2019-2020), les tramitarem directament des del Consell Comarcal. El funcionament de com s’ha de renovar la sol·licitud el trobareu a la pàgina web de l’Àrea d’Ensenyament: https://www.baixemporda.cat/ca/renovacio_de_la_sol_licitud_de_transport_i/o_menjador_escolar_del_curs_2020_2021.html
El termini màxim per fer arribar al Consell Comarcal les sol·licituds d’alta que hàgiu rebut és el 20 de juliol de 2020.
Gràcies per la vostra col·laboració.

Reclamacions notes avaluació extraordinària (ESO)

Avui a partir de les 13h, les famílies rebreu l’informe resultant de l’avaluació extraordinària del vostre fill/a.
En cas de voler fer alguna reclamació de les notes de l’avaluació extraordinària haureu de fer arribar aquest formulari el dia 29 de juny de 9h a 11h . Una vegada finalitzat aquest termini, ja no es podrà atendre cap més reclamació.
En cas que hi hagi alguna, rebreu una resposta amb la resolució pertinent per correu electrònic a partir de les 12h, una vegada finalitzada la revisió pertinent.

Reunió famílies 1r ESO curs 2020/21

Benvolguts/des,

Degut a la situació que estem vivint per la COVID19, aquest any no podrem fer la reunió presencial per presentar-vos el curs 20/21 per l’alumnat de 1r d’ESO. Tot i això, us convidem a la presentació virtual que farem per videoconferència amb Google Meet el proper dijous 25 de juny a les 19h.

Per poder assistir a la reunió heu de clicar el següent enllaç: meet.google.com/qtf-qgvt-rwu

Us adjuntem un tutorial elaborat per el SEBE (Servei Educatiu del Baix Empordà) sobre com utilitzar el Google Meet.

Us podreu connectar amb un PC o a través del telèfon mòbil si us descarregueu abans l’aplicació Meet de Google.

Enllaç per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.meetings&hl=ca

Enllaç per IOS(Iphone): https://apps.apple.com/es/app/google-meet/id1013231476

Esperem la vostra assistència.

Tutorial

Presentació multimèdia de la reunió

Poemes confinament 4t ESO

Benvolgudes i benvolguts,
Us compartim el vídeo de recull dels poemes objecte i poemes visuals que han preparat alumnes de 4t ESO durant el confinament.
Esperem que us agradi.

Poemes

Confirmació de matrícula curs 20/21

Benvolgudes famílies,
La situació de confinament i limitació d’accés de persones als centres educatius fa necessari que l’actualització de dades i confirmació de plaça es faci de manera no presencial.​ La matrícula de continuïtat al centre d’educació infantil, primària i secundària s’haurà de fer del 16 al 22 de juny de 2020 responent aquest formulari.
Moltes gràcies

Formulari confirmació de matrícula

Comunicat de centre 12/06

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar l’últim document de tasques d’aquest curs 2019-2020, un curs carregat d’obstacles climatològics, reivindicacions socials i d’emergència sanitària i de retruc, educativa. Segurament, sentir-nos orgullosos del desenvolupament d’aquest curs no seria el més adient, però sí podem dir que ho estem per… Llegeix més»

Comunicat de centre 05/06 (INF/PRI)

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar l’onzè document d’Infantil/Primària per aquests dies d’obertura de centre per casos específics segons el Pla d’obertura publicat a la web del centre però que segons les Instruccions del Departament, acabarem el curs de forma telemàtica en totes les etapes.

Esperem que la… Llegeix més»

Informacions llistes provisionals Preinscripció 20/21

Benvolgudes famílies,
Us informem que els llistats provisionals amb les puntuacions de la Preinscripció pel curs 20/21 no es poden publicar perquè estan plens d’errors per causes alienes al centre. A partir del següent termini establert, que seria la propera publicació de barems un cop resoltes les reclamacions (segurament a partir del 9 de juny), es crearà un nou llistat el qual, si és correcte el farem públic a taulell d’anuncis del centre i el penjarem a la web del centre.
Disculpeu les molèsties.

Comunicat de centre 28/05

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar un nou comunicat per aquests dies de confinament (el 10è per Infantil/Primària i 7è per Secundària).  Encarem aquesta recta final amb la CONTINUÏTAT del treball telemàtic (tal i com l’hem estat organitzant aquests darrers mesos) i realitzant accions puntuals presencials al… Llegeix més»