Comunicat de centre 12/06

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar l’últim document de tasques d’aquest curs 2019-2020, un curs carregat d’obstacles climatològics, reivindicacions socials i d’emergència sanitària i de retruc, educativa. Segurament, sentir-nos orgullosos del desenvolupament d’aquest curs no seria el més adient, però sí podem dir que ho estem per la feina feta per tot el claustre que, amb dedicació i treball, han arribat a tots els alumnes i famílies del centre.
Per nosaltres, ara serà el moment de planificar i organitzar el proper curs, seguint com sempre les instruccions del Departament i gestionant de la millor manera possible els recursos humans i els espais que tenim. Creiem que afrontarem una situació complicada, però treballarem amb positivisme i pensant amb l’oportunitat que ofereixen aquest tipus de situacions. La fita no serà gens fàcil, us ho assegurem pel sacrifici que tots plegats haurem de fer pel que fa a horaris, agrupaments i espais que haurem de reinventar. Entenem que les decisions que prendrem no seran a gust de tothom però amb la col·laboració i implicació de la Comunitat Educativa, superarem aquesta emergència educativa.
Ens despedim d’aquest curs, que no dels comunicats amb un gust agredolç per tot el que hem viscut. Agre perquè la nostra feina requereix una atenció directa, personalitzada i propera. Som docents a les aules i no volem ser-ho de forma telemàtica, enyorem tornar-hi. Dolç perquè estem contents com hem gestionat i aixecat un centre virtual, perquè no ha estat fàcil trobar una línia de centre i donar sortida a les demandes i necessitats, però creiem que ho hem aconseguit.
No volem acabar sense fer referència al nostre alumnat de 6è de Primària i 4t d’ESO. Ens sap molt greu no poder fer un comiat com cal i com es mereixen. Els desitgem un bon inici a la seva nova etapa.
Aprofitem aquest comunicat per informar-vos que la situació de confinament i limitació d’accés de persones als centres educatius fa necessari que l’actualització de dades i confirmació de plaça es faci de manera no presencial. La matrícula de continuïtat al centre d’educació infantil, primària i secundària s’haurà de fer del 16 al 22 de juny de 2020 responent el formulari que us farem arribar el proper dilluns. Atents al correu i/o web del centre.
El retorn de dispositius per part de l’alumnat al centre educatiu es produirà a les mateixes dates que podreu tenir accés al centre per recollir les vostres pertinences (serà l’1 i 2 de juliol segons l’horari que us farem arribar més endavant).
Els propers dies i seguint el calendari preestablert pel Departament, us farem arribar per correu electrònic els informes del 3r trimestre, avaluació final i/o extraordinària, segons sigui el cas de cada etapa del centre. 
Finalment, gràcies per la vostra atenció i col·laboració. Que passeu un bon estiu al costat dels vostres.
Ens retrobem el mes de setembre esperant a la nova normalitat.