CATA DE SUCS MULTIFRUITES

A segon hem dut a terme una activitat multidisciplinària de degustació on hem englobat dues àrees: coneixement del medi, a través de la coneixença dels aliments i la llengua catalana, mitjançant el disseny d’un text instructiu per tal d’elaborar sucs de diferents sabors.

En primer lloc, l’alumnat ha redactat les instruccions per poder preparar els sucs i han portat el material necessari (taronges, raïm, magranes, mandarines, espremedors, coladors, ganivets, recipients i gots). En segon lloc, han tallat les fruites, les han espremudes i les han xafades per a l’obtenció del suc.

1r-078-redimensionada

1r-081-redimensionada

1r-088-redimensionada

Per últim, s’ha fet una degustació de cada tipus de suc, n’han comentat les textures i qualitats de cadascun, i han expressat el que més els ha agradat. Totes i tots s’han posat d’acord en què els sucs estaven boníssims!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>