L’Agustinet nº62

Aquí teniu el  número de Sant Jordi de la nostra revista L’Agustinet. Com ja sabeu el nostre institut escola va creixent any rere any, i con és normal la nostra revista també creix, per això aquesta revista no la podreu visualitzar en línia, l’haureu de… Llegeix més»

Sant Jordi 2021

Avui, 23 d’abril hem celebrat la festa de Sant Jordi a l’escola i hem donat els premis a les diferents categories.
Si cliqueu als enllaços podreu veure les fotos i els vídeos.
FOTOS 
VIDEOS

 

Lipdub Carnaval 2021

Aquest any hem celebrat un carnaval diferent, la situació sanitària no ens ha permès fer-ho com sempre, però hem convertit el centre en un autèntic circ. Malgrat no haver pogut obrir les portes com de costum havíem fet, us deixem una mostra de la feina… Llegeix més»

L’Agustinet nº61

Aquí teniu el  número de nadal de la nostra revista L’Agustinet. Com ja sabeu el nostre institut escola va creixent any rera any, i con és normal la nostra revista també creix, per això aquest any la revista la tenim dividida en 2 parts, la… Llegeix més»

LA CASTAWEEN

Tots els anys ens hem trobat al pati per celebrar la festa de la Castanyada amb les famílies. Aquest any, igualment us volem fer arribar com hem viscut aquesta festa de forma virtual.

Circular ajornament de la preinscripció Escolar

Benvolguts i benvolgudes,
Preinscripció Escolar
“El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat”.
Constatat l’ajornament del procés de preinscripció i matrícula, restem a l’espera de conèixer-ne els detalls… Llegeix més»