Circular ajornament de la preinscripció Escolar

Benvolguts i benvolgudes,
Preinscripció Escolar
“El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat”.
Constatat l’ajornament del procés de preinscripció i matrícula, restem a l’espera de conèixer-ne els detalls… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ 2020-21

PREINSCRIPCIÓ
S’ha publicat la Resolució EDU/576/2020, de 28 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres
centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2020-2021.
El calendari per a… Llegeix més»

CIRCULAR JORNADA PORTES OBERTES

Aquest divendres 13 de març l’IE Agustí Barberà estàvem esperant poder acollir a totes aquelles famílies interessades en conèixer el nostre Centre Educatiu.
Volíem donar-vos a conèixer el nostre Projecte Educatiu 3/16 anys, les nostres instal·lacions i les activitats pedagògiques més rellevants del nostre dia a… Llegeix més»

CIRCULAR CORONAVIRUS

Benvolgudes famílies,
Seguint les instruccions del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i veient la situació sanitària que afecta a la nostra societat respecte el Coronavirus, veiem la necessitat de clarificar algunes de les activitats que teníem programades i planificades des de l’IE Agustí Barberà:

Batuenconfitada 2020

L’alumnat de 6è va passar per totes les classes fent una batucada i tirant confeti als nens i nenes que no seguien les ordres de carnestoltes. Ens ho vam passat tots molt bé!
Feu clic a fotos i podreu veure-les!
FOTOS

Dia de la Pau

El dia 30 de Gener és el dia de la pau i no violència. A l’escola ens hem sumat a aquest dia sortint al pati i llegint diferents frases i un manifest per la pau. Al final de l’acte tots junts hem cantat la cançó:… Llegeix més»